Tökéletes ajándékozás

Bemutatkozás

Szabó Nándor vagyok a Szanandor megalapítója és megálmodója.

Az életemben maga a pálinkakészítés szeretete 2014-ben vette kezdetét. Ekkor készítettük el első alma, meggy és szilva pálinkánkat, aminek a főzést megelőző szakaszait mi magunk végeztük, mint például gyümölcs leszedése, válogatása, cefre kezelése, érlelése. Olyan érdeklődést váltott ki ez bennem, hogy egy idő után vágytam arra, hogy többet és többet megtudjak a pálinkakészítés fortélyairól, ezért 2015-ben elvégeztem a Gyümölcspálinka-gyártó tanfolyamot. A szakma megszerzése után 2016-tól elkezdtem dolgozni a Demeter Pálinka Manufaktúránál, ahol közel 3 évig én készítettem a különböző pálinkákat akár bérfőzőknek akár kereskedelmi célra. Ez idő alatt folyamatosan fejlődtem.

Sokáig érlelődött a fejemben a gondolat, miszerint szeretnék egy saját márkás pálinkát. Ezt a gondolatot 2022-ben sikerült is megvalósítani a Demeter Pálinka Manufaktúra segítségével, akiknek ezúton is köszönöm ezt a lehetőséget.

2024-ben Okleveles pálinkabíráló lettem, amit a Quintessence 90 órás pálinka és párlatértékelő/bíráló tréningsorozaton szereztem, ahol még jobban megismertem a gyümölcsök fajtajegyeit és a különböző párlathibákat.

 

A webshop létrehozásánál az ajándékozást céloztam meg, ezért a pálinka mellett a bor is felkerült a listámra. Ezért kerestem olyan pincészeteket, akikkel megtudjuk valósítani a saját márkás megoldást. Ezt Péter Ákossal a Péter Pince tulajdonosával és a ViMaVin pincészettel sikerült megvalósítani, akiknek ezúton is köszönöm az együttműködést.

Mivel a horgászat is közel áll hozzám, hiszen hobbi szinten foglalkozom vele, ezért a Pop Up készítést is felvettük az ajándékozási ötlettárba.

Az elkövetkező években pedig az a célom, hogy minél ötletesebb ajándékokkal lepjem meg a vásárlóimat, hogy kitudják választani a számukra legmegfelelőbb, legszemélyreszabottabb terméket.