Tökéletes ajándékozás

Uvavital
Uvavital
15 500 Ft

Uvavital

Ajánlott koncentráció nem tápanyaghiányos termés esetén a borminőség javítására: 2x, 3x, 4x10 g/hl több lépésben beadagolva a cukorfogyásnak megfelelően. Növekvő dózis = egyre teltebb, kerekebb borok!

MUSTHOZ, CEFRÉHEZ, BORHOZ ADÁS:
Közvetlenül az élesztő előtt 10 g/hl. A beoltandó must, vagy cefre egy részében feloldjuk, és a tétellel alaposan elkeverjük. Az UVAVITAL után egy menetben az élesztőt is a tételhez keverjük.
Ha erjedés közben illat-, vagy szaghiba jelenik meg az erjedendő tételben, adjunk hozzá ismét 10 g/hl UVAVITAL-t. Ha a bort még teltebbé akarjuk tenni 1/3-os cukorfogyásnál is adjunk hozzá 10 g/hl UVAVITAL-t. Az utóerjedési fázisban (20-50 g/l cukortartalom között) szintén 10 g/hl-t adagoljunk az UVAVITAL-ból.
Mennyiség
1 kg
Szállítás raktáron lévő termékre
1-3 nap
Szállítás ha rendelhető
2-6 nap
Rendelhető
15 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 310 Ft
Részletek
Előnyei:

Csökkenti az erjedés során keletkező kénessavlekötő anyagok mennyiségét (kisebb kénessavigény, jobb szabadkénessav-megtartó képesség)
Komplexebbé teszi a boraromát (több szekunder aromaanyag)
Növeli a gyümölcsösséget (hatására nő az acetátészterek mennyisége = gyümölcsösség)
A bor teltebb lesz, jobban kitölti a szájat, és harmonikusabb ízérzetet ad
Stabilizálja a primer aromaanyagokat és a színanyagokat (glükánok és mannoproteinek hatása)
Kevesebb illósav képződik (0,05-0,1 g/literrel)
Tisztább lesz a bor


ÖSSZETÉTELE:

Vitaminok (tiamin, biotin, niacin, Ca-pantotenát, folsav stb.),
aminosavak (arginin is), peptidek, polipeptidek, proteinek, ionos nitrogén,
mikroelemek,
szterolok, telítetlen zsírsavak
oxigénfixáló anyagok,
inaktív élesztősejtfal (méreganyagok lekötése, teltségérzet fokozás)


TÁROLÁS: Száraz, hűvös helyen. Minőség megõrzési idõ: 36 hónap.
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!