Tökéletes ajándékozás

Uvaferm PM
Uvaferm PM
700 Ft

Uvaferm PM

Hideg cefrék erjesztéséhez, elakadt erjedések újraindításához,
borkülönlegességekhez, pezsgőerjesztéshez

DÓZIS: 20-30 g/hl must/cefre

MUSTHOZ, CEFRÉHEZ ADÁS: Rehidratáció és akklimatizáció után. Az optimális élesztőaktivitás
eléréséhez a szárított élesztőt 10 x-es mennyiségű (azaz 20 g élesztő 200 ml víz) 35-40 °C (max. 40 °C)
hőmérsékletű klórmentes ivóvízben folyamatos keverés közben "feloldjuk". 15 perces állásidő után, ha
az élesztő és a beoltandó anyag hőmérséklet-különbsége 10 °C-nál kisebb, akkor beoltás, ha 10 °C-nál
nagyobb, akkor az élesztőt folyamatos cefrelé bekeveréssel egy vagy két 5 perces lépésben szoktatjuk a
hőmérséklet-különbséghez, majd a rehidratált és akklimatizált élesztőt az erjesztendő tételhez adjuk. A
rehidratálás és szoktatás teljes ideje nem haladhatja meg a 45 percet. Az élesztőt az erjesztendő
tételben jól keverjük el!
Mennyiség
20 g
Szállítás raktáron lévő termékre
1-3 nap
Szállítás ha rendelhető
2-6 nap
Raktáron
700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek
• Hideg cefrék erjesztéséhez, elakadt erjedések újraindításához
• Saccharomyces cerevisiae
• Alkoholtolerancia: 17 v/v%
• Erjesztés már 6 °C-tól
• Alacsony SO2 képzés
• Killer-aktív

A vákuumcsomagolt UVAFERM élesztő száraz, hűvös (5-15 °C) helyen tárolva 48 hónapig garantáltan megfelelő aktivitású marad. Felbontás után felhasználandó! Kérjük a használati utasítások betartását!
Adatok
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!