Részletek
• Gyümölcscefrék, fehér és vörösborok erjesztéséhez, cukornádszirup, cukormelasz erjesztésére
• Saccharomyces cerevisiae
• Nagy alkohol és cukortoleranciája van
• Batch fermentorban tápanyag-kiegészítéssel 25-32 °C-on 5-6 nap alatt 20 tf% alkoholtartalomig erjesztőképes
• Erjesztési hőmérséklet tartomány: 10-32 °C
• Gyors élesztő, a dominanciája gyorsan kialakul
• Rövid Lag-fázisa van, gyorsan, lendületesen erjeszt
• Alacsony észter- és kozmaolajtermelés
• A kén-dioxid termelése minimális, ezért a párlat SO2 tartalma is igen alacsony
• Szeszerjesztésnél, neutrális alapanyagokból tiszta, neutrális párlatot erjeszt (az illat a szubsztrát fajtájától is függ)
• Habképzése szubsztrátfüggő
• Killer aktív
A vákuumcsomagolt UVAFERM élesztő száraz, hűvös (5-15 °C) helyen tárolva 48 hónapig garantáltan megfelelő aktivitású
marad. Felbontás után felhasználandó! Kérjük a használati utasítások betartását!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!