Részletek
• Saccharomyces cerevisiae
• Alkoholtolerancia: 14 v/v%, megfelelő tápanyag-ellátottság mellett 16 v/v%
• Erjesztési hőmérséklet tartomány: 10-30 °C
• Az Uvaferm CM élesztő 16,8 g cukorból 1 v/v% alkoholt erjeszt
• Alacsony nitrogén-tápanyagigény
• Gyors erjedésindítás, jó végerjedési sebesség
• Nincs H2S és illósavképzés
• Alacsony SO2 képzés, az SO2-t lekötő anyagok (acetaldehid, piroszőlősav, α-ketoglutársav)
termelése szintén kismértékű
A vákuumcsomagolt UVAFERM élesztő száraz, hűvös (5-15 °C) helyen tárolva 48 hónapig garantáltan
megfelelő aktivitású marad. Felbontás után felhasználandó! Kérjük a használati utasítások betartását!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!