Tökéletes ajándékozás

Ultrasi Redberry pektinbontó
Ultrasi Redberry pektinbontó
2 934 Ft

Ultrasi Redberry pektinbontó

A héjon áztatáskor az Ultrasi
Redberry igen aktívan hat a sejtfalra, mellyel jelentősen elősegíti a kioldódást: a pektinbontó enzim metanol képződése nélkül hidrolizálja a pektin
jellegű anyagokat, a celluláz és hemicelluláz enzimek szintén részt vesznek a sejtfalak bontásában, így a színanyagok gyorsabban kioldódnak, és kiváló
eredményt nyújtanak a szín mennyisége, minősége és stabilitása tekintetében.

Az Ultrasi Redberry folyékony enzim készítmény, hígítás nélkül
adagolható, de a tízszeres hígítás(vízben vagy mustban) megkönnyíti
az egyenletes adagolást. 70 – 100 ppm SO2 jelenléte nem gátolja
működését.

Kimondottan ajánlott pirosgyümölcsökhöz és kékszőlőkhöz!
Mennyiség
25 ml
Szállítás raktáron lévő termékre
1-3 nap
Adagolás
1-6 g/hl
Szállítás ha nincs raktáron
2-8 nap
Raktáron
2 934 Ft
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Részletek
Szállítási információk:
A gyártónak Pénteki napokon adunk le rendelést, ami a következő hét keddi napján érkezik. A csomagok ezután lesznek továbbítva.
Kérem, a szállítási napokkal így kalkuláljanak!
Adatok
Tömeg
25 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!