Tökéletes ajándékozás

Optimum White
Optimum White
46 290 Ft

Optimum White

A gyümölcspálinka aromaintenzitásának és - komplexitásának fokozására

A gyümölcscefrét
tartósan és komplex módon védik az oxidációtól (nagy glutation
tartalom, könnyen oxidálódó és aromaoxidációt okozó fenolok lekötése,
nagy mannoprotein tartalom, oxidáció elleni tartós védelem).

DÓZIS: Gyümölcscefrékhez ajánlott dózis: 30 g/hl

ALKALMAZÁS: Az OPTI-MUM WHITE™-ot oldja fel 10 x-es mennyiségű vízben vagy a gyümölcs levében, és ezt
követően azonnal keverje a cefréhez. A cefrével alaposan keverje el.
A becefrézéskor a savazás és az enzimes kezelés után minél előbb kerüljön a gyümölcshöz, még
lehetőleg a fajélesztős beoltás előtt.
Mennyiség
2,5 kg
Szállítás raktáron lévő termékre
1-3 nap
Szállítás ha rendelhető
2-6 nap
Rendelhető
46 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 926 Ft
Részletek
Az OPTI-MUM WHITE™

különleges előállítási technológiájának
köszönhetően kimagaslóan nagy glutation-tartalommal rendelkezik. A
glutation (antoxidáns tripeptid) leköti a gyümölcsben természetes
módon előforduló aromakötő és -semlegesítő orto-kinon vegyületeket.
így inaktíválja ezeket az "aromagyilkos" fenolos
anyagokat a cefrében.
természetes élesztő-antioxidáns anyagaival védi
a gyümölcsben jelen lévő fajtajelleg okozó aromákat, valamint az
erjedés során keletkező észtereket és egyéb aromaanyagokat, ily módon
növeli a cefre és ennek következtében a pálinka aromatartalmát.


Komplex aromaoxidáció elleni védelem a magas glutation és mannoprotein tartalom hatására
A magas glutation tartalom inaktíválja az "aromagyilkos" fenolos anyagokat a cefrében
Több illataktív aromaanyag marad a cefrében, így a fajtajelleg és gyümölcsösség erősödik, az
aromaanyagok minősége pedig javul a pálinkákban
Oxidációra érzékeny aromatikával rendelkező gyümölcscefréknél különösen fontos a használata


Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolja.
Eredeti, bontatlan csomagolásban 4 évig eltartható
Adatok
Tömeg
2,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!