Részletek
Az OPTI-MUM WHITE™
különleges előállítási technológiájának
köszönhetően kimagaslóan nagy glutation-tartalommal rendelkezik. A
glutation (antoxidáns tripeptid) leköti a gyümölcsben természetes
módon előforduló aromakötő és -semlegesítő orto-kinon vegyületeket.
így inaktíválja ezeket az "aromagyilkos" fenolos
anyagokat a cefrében.
természetes élesztő-antioxidáns anyagaival védi
a gyümölcsben jelen lévő fajtajelleg okozó aromákat, valamint az
erjedés során keletkező észtereket és egyéb aromaanyagokat, ily módon
növeli a cefre és ennek következtében a pálinka aromatartalmát.
Komplex aromaoxidáció elleni védelem a magas glutation és mannoprotein tartalom hatására
A magas glutation tartalom inaktíválja az "aromagyilkos" fenolos anyagokat a cefrében
Több illataktív aromaanyag marad a cefrében, így a fajtajelleg és gyümölcsösség erősödik, az
aromaanyagok minősége pedig javul a pálinkákban
Oxidációra érzékeny aromatikával rendelkező gyümölcscefréknél különösen fontos a használata
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolja.
Eredeti, bontatlan csomagolásban 4 évig eltartható
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!