Részletek
Nagy aktivitásának köszönhetően
hatékonyan tárja fel gyümölcscefréket,
javítja a préselhetőséget, kiválóan alkalmas
létisztításra.
Csökken a cefre viszkozitása.
Több aroma szabadul fel.
Gyorsul az erjedés, javul a cefre főzhetősége.
Nő a lékinyerés, színlékihozatal, alacsonyabb
nyomáson rövidebb préselési idővel lehet dolgozni.
Lebontja az összefonódott pektin, cellulóz és
hemicellulóz tartalmú makromolekulákat.
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi 4 évig.
Lejárati idő a doboz oldalán
Kerülje a közvetlen bőrrel történő
érintkezést és porképződést. Az enzim
belégzése túlérzékenységet okozhat.
További információk a termék
Biztonsági Adatlapján találhatók.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!