Tökéletes ajándékozás

Lallzyme HC
Lallzyme HC
1 240 Ft

Lallzyme HC

Gyümölcslevek, gyümölcscefrék pektintartalmának lebontására, létisztításra

A gyümölcsök feltárásakor és cefrézése során adagolható. Adagolása után azonnal elkezdi a pektinbontást.

Nagy mennyiségű aromaelőanyagot is képes felszabadítani.

Jól használható alacsonyabb hőmérsékleten is, 8-55 °C-ig aktív.

DÓZIS: 1-3 g/q cefréhez.
Gyümölcscefrékben a
dózist a gyümölcs pektintartalmától, a hőmérséklettől és
a pentinbontáshoz rendelkezésre álló időtől függően
változtatni kell. Hideg nagy pektintartalmú, illetve nagy
cserzőanyag-tartalmú alapanyagok esetén 2-3 g/q-ra
kell emelni a dózist.
Keverje el az enzimet megfelelő mennyiségű vízben,
cefrelében.
Mennyiség
10 g
Szállítás raktáron lévő termékre
1-3 nap
Szállítás ha rendelhető
2-6 nap
Raktáron
1 240 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek
Nagy aktivitásának köszönhetően
hatékonyan tárja fel gyümölcscefréket,
javítja a préselhetőséget, kiválóan alkalmas
létisztításra.
Csökken a cefre viszkozitása.
Több aroma szabadul fel.
Gyorsul az erjedés, javul a cefre főzhetősége.
Nő a lékinyerés, színlékihozatal, alacsonyabb
nyomáson rövidebb préselési idővel lehet dolgozni.
Lebontja az összefonódott pektin, cellulóz és
hemicellulóz tartalmú makromolekulákat.

Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi 4 évig.
Lejárati idő a doboz oldalán

Kerülje a közvetlen bőrrel történő
érintkezést és porképződést. Az enzim
belégzése túlérzékenységet okozhat.
További információk a termék
Biztonsági Adatlapján találhatók.
Adatok
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!