Tökéletes ajándékozás

Crioferm fajélesztő
Crioferm fajélesztő
6 268 Ft

Crioferm fajélesztő

A Crioferm saját enzimkészlete az erjedés végén segíti az élesztősejtek autolízisét,
ezáltal a bor aromájának stabilitását javító, összetételét gazdagító vegyületek
szabadulnak fel.

Az optimális élesztőaktivitás eléréséhez a
szárított élesztőt 10 x-es mennyiségű (azaz 20 g élesztő 200 ml víz) 35-40 °C (max. 40 °C) hőmérsékletű
klórmentes ivóvízben folyamatos keverés közben "feloldjuk". 15 perces állásidő után, ha az élesztő és a
beoltandó anyag hőmérséklet-különbsége 10 °C-nál kisebb, akkor beoltás, ha 10 °C-nál nagyobb, akkor az
élesztőt folyamatos cefrelé bekeveréssel egy vagy két 5 perces lépésben szoktatjuk a hőmérséklet-
különbséghez, majd a rehidratált és akklimatizált élesztőt az erjesztendő tételhez adjuk. Az élesztőt az erjesztendő tételben jól keverjük el!

Minőségi jellemzők:
- alacsony kénhidrogén- és egyén kénvegyület termelés
- Alacsony illózsírsav-termelés;
- gyenge habzás
- a cukrok szárazra erjesztése
- erős észtertermelés
Mennyiség
0,5 kg
Szállítás raktáron lévő termékre
1-3 nap
Adagolás
20-30 g/hl
Szállítás ha nincs raktáron
2-8 nap
Erjedési hőmérséklet
(8-34 °C) optimális: 11-15°C
Alkohol tolerancia
>14% alc/vol
Érzékszervi hatás
egzotikus citrusos, fűszeres
Élesztő törzs
Saccharomyces cerevisiae
Raktáron
6 268 Ft
A vásárlás után járó pontok: 125 Ft
Részletek
Szállítási információk:
A gyártónak Pénteki napokon adunk le rendelést, ami a következő hét keddi napján érkezik. A csomagok ezután lesznek továbbítva.
Kérem, a szállítási napokkal így kalkuláljanak!
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!